PPI van De Goudse en TKP goedgekeurd

Datum: 03-01-2012    Schrijver: Uwpensioensite.nl    Aantal reacties: 1302

De Nederlandsche Bank heeft ook aan De Goudse en Aegon-dochter TKP op 30 december vergunningen voor een premiepensioeninstelling verleend.

Binnen de PPI Gouda Pensioen Service brengt De Goudse een nieuw bedrijfspensioen op de markt. Goudse Bedrijfspensioen (de standaardoplossing) en Goudse Bedrijfspensioen+ (de maatwerkvariant) onderscheiden zich volgens De Goudse door eenvoud, transparantie, lage kosten en online gemak en moeten daardoor geschikt zijn voor bedrijven vanaf één medewerker. De Goudse lanceert de nieuwe producten onder de naam Het Nieuwe Pensioen. "Een collectief pensioen wordt nu haalbaar voor álle bedrijven", zegt bestuursvoorzitter Michel Lamie. "Werkgevers willen graag bijdragen aan pensioen voor hun medewerkers, maar worden momenteel nog gehinderd door hoge kosten of een ingewikkeld administratiesysteem."

Ook Aegon-dochter TKP kreeg een PPI-vergunning. TKP voert de administraties uit voor 22 pensioenfondsen met in totaal zo'n 1,7 miljoen deelnemers. TKP PPI is een stichting en richt zich op de uitvoering van premieregelingen voor middelgrote tot grote werkgevers, die hoge eisen stellen aan kwaliteit en maatwerk. De vormgeving en uitvoering van de premieregeling kan voor elke werkgever op maat worden ingericht en zonder tussenkomst van een pensioenfonds worden geregeld.

Reacties op dit artikel

Reactie van: john (19-10-2014)


gu

Reactie van: (19-10-2014)


Reactie van: Katelyn